Frete Grátis
  • Google Plus

150 Projects To Get You Into The Culinary Arts (Cód: 3425508)

Mark William Allison

Barron's

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 94,60 R$ 85,20 (-10%) em até 2x de R$ 42,60 sem juros
Cartão Saraiva R$ 80,94 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 4x de R$ 21,30 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

The newest title in Barron's expanding Aspire Series offers practical advice and reliable guidance to young men and women who are considering careers as chefs. Aspire Series books focus on a variety of rewarding career opportunities by presenting self-teaching tutorials in which students must complete a series of progressively more challenging projects. This book starts by discussing the basics of food and food preparation. Topics that entail hands-on projects include assessing nutritional values, knife sharpening, efficient use of stoves and ranges, and learning to make stocks, soups, and sauces. More advanced projects teach preparation and serving techniques for meats, poultry, fish and shellfish, vegetables, grains, and dairy products. Additional projects cover salads, salad dressings, sandwiches and appetizers, breads, custards, and pastries. Concluding chapters familiarize culinary students with kitchen procedures that are standard in restaurants and hotels, offer advice on applying to and entering culinary schools, and discuss career opportunities in the food industry. The book is filled with more than 350 instructive color photos.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Barron's
Cód. Barras 9780764146718
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9780764146718
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Brochura
Idioma Inglês
Número de Páginas 128
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorMark William Allison

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: 150 Projects To Get You Into The Culinary Arts

150 Projects To Get You Into The Culinary Arts (Cód: 3425508) 150 Projects To Get You Into The Culinary Arts (Cód: 3425508)
R$ 85,20
150 Projects To Get You Into The Culinary Arts (Cód: 3425508) 150 Projects To Get You Into The Culinary Arts (Cód: 3425508)
R$ 85,20