Frete Grátis
  • Google Plus

50 Foods - The Essentials of Good Taste (Cód: 5635491)

Behr,Edward

Penguin Books USA

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 129,60 em até 4x de R$ 32,40 sem juros
Cartão Saraiva R$ 123,12 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 6x de R$ 21,60 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

With '50 Foods,' noted authority Edward Behr has created the definitive guide to the foods every food lover must know. A culinary 'Baedeker, 50 Foods 'will delight and inform the connoisseur as well as the novice. Like Behr's celebrated magazine, 'The Art of Eating, 50 Foods 'presents simple, practical information about buying, using, preparing, and enjoying. Behr focuses on aroma, appearance, flavor, and texture to determine what 'the best' means for each food. He tells you how to select top quality - signs of freshness and ripeness, best season, top varieties, proper aging. If the way to prepare, serve, or eat something is little known, then he explains it (how to open an oyster, why the best way to cook green beans is boiling, how to clean a whole salted anchovy, when to eat and when to discard the rind of a cheese). Behr also names the most complementary foods and flavors for each of these fifty marvelous foods and the wines that go with them. The fifty selections provide a broad sensory range for the modern gourmet. Most of the foods are raw materials, but some have been fermented or otherwise transformed - into bread, ham, cheese. Six of the fifty are cheeses. As Behr explains, cheese is probably the best food, as wine is the best drink.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Penguin Books USA
Cód. Barras 9781594204517
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9781594204517
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Brochura
Idioma Inglês
Número de Páginas 432
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorBehr,Edward

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: 50 Foods - The Essentials of Good Taste

50 Foods - The Essentials of Good Taste (Cód: 5635491) 50 Foods - The Essentials of Good Taste (Cód: 5635491)
R$ 129,60
50 Foods - The Essentials of Good Taste (Cód: 5635491) 50 Foods - The Essentials of Good Taste (Cód: 5635491)
R$ 129,60