Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 15 Artboard 21 Artboard 1 Artboard 2 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 9 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 8 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 13 Artboard 23 Artboard 10 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 20 Artboard 6 Artboard 11 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 19 Artboard 7 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 4 Artboard 14 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 12 Artboard 17 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 19 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 18 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 48 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 16 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 29 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 46 Artboard 8

Adapting High Hydrostatic Pressure (Hpp) For Food Processing Operations (Cód: 9226702)

Koutchma, Tatiana

Academic Press

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

Economize até R$ 23,22

R$ 131,58 (-15%) em até 1x no crédito R$ 131,58 (-15%) no boleto
R$ 154,80 em até 5x de R$ 30,96 sem juros
Cartão Saraiva R$ 131,58 (-15%) em até 1x no cartão ou em até 7x de R$ 22,11 sem juros

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 5x sem juros de R$ 0,00


Adapting High Hydrostatic Pressure (Hpp) For Food Processing Operations

R$154,80

Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X
Formas de envio Custo Entrega estimada

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 15:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

'Adapting High Hydrostatic Pressure (HPP) for Food Processing Operations' presents commercial benefits of HPP technology for specific processing operations in the food industry, including raw and ready-to-eat (RTE) meat processing, dairy and seafood products, drinks and beverages, and other emerging processes. The book presents high hydrostatic pressure processing (HPP) for treatment of different groups of raw and finished products, focusing on specific pressure-induced effects that will lead to different biological impacts, and the information necessary for specifying HPP process and equipment. It also discusses phenomena of compression heating, the HPP in-container principle, requirements for plastic materials, factors affecting efficacy of HPP treatments, and available commercial systems. Additionally, the book provides updated information on the regulatory status of HPP technology around the world. This book is an ideal concise resource for food process engineers, food technologists, product developers, federal and state regulators, equipment manufacturers, graduate students, and educators involved in research and development. Includes case studies for HPP treatment of commercially produced foods with information regarding different HPP processing equipmentGives examples of specific applications for meat and poultry products treatments, fresh juices and beverages, and seafoodCovers energy savings, environmental aspects of HPP technology, and regulatory status

Características

Peso 0.11 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca Academic Press
I.S.B.N. 9780124200913
Referência 025484250
Altura 22.86 cm
Largura 15.24 cm
Profundidade 0.38 cm
Número de Páginas 78
Idioma Inglês
Acabamento Brochura
Cód. Barras 9780124200913
Ano da edição 2014
AutorKoutchma, Tatiana