Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 12Artboard 28Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8
e-book

Advances in Agronomy (Cód: 3026674)

ELSEVIER S&T

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 585,00

em até 10x de R$ 58,50 sem juros

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 10x sem juros de


Advances in Agronomy

R$585,00

Descrição

Volume 71 contains six outstanding reviews that discuss cutting edge developments in the crop and soil sciences. Chapter 1 addresses advances in the development, use, and evaluation of controlled release fertilizers. Chapter 2 is a comprehensive review of developments in breeding crops for increased nutritional value. Historical and current advances in the field are covered as well as selection in methodology and employment of molecular biology tools. Chapter 3 is a comprehensive treatment of remaking bean plant architecture for efficient production. Chapter 4 is a review on carbon sequestration, specifically, the potential of world cropland solid to serve as a source of atmospheric carbon. Chapter 5 discusses the ability of grain legumes (pulses) to adapt to water-limited environments. Chapter 6 describes and applies an important water quality model - the root zone water quality model (RZWQM). The model is described and discussion is provided on the calibration and application in laboratory and field settings.

Características

Peso 0.00 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca ELSEVIER S&T
Número de Páginas 300 (aproximado)
Idioma 337
Acabamento e-book
Territorialidade Internacional
Formato Livro Digital Pdf
Gratuito Não
Proteção Drm Sim
Tamanho do Arquivo 2376
Início da Venda 11/10/2000
Código do Formato Pdf
Cód. Barras 9780080524344
Ano da edição 61905
Ano da Publicação 2000