Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 12Artboard 28Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8
e-book
  • 1003284953
  • 1003354983

Allergen Management in the Food Industry (Cód: 9285327)

Boye,Joyce I.; Godefroy,Samuel Benrejeb

Wiley (Digital)

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 240,57

em até 8x de R$ 30,07 sem juros

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 8x sem juros de


Allergen Management in the Food Industry

R$240,57

Descrição

This book comprehensively addresses the sources of allergenic contaminants in foods, their fate during processing, and the specific measures that need to be taken to minimize their occurrence in foods. The book provides up-to-date information on the nine major allergens (as well as other emerging allergens) and practical guidelines on how these allergens can be identified and controlled during production and processing. Starting with an introduction to food allergens, the book follows with sections on food allergen management during production and processing, guidelines for the processing of specific allergen-free foods, techniques for hypo-allergenization and allergen detection, and allergen-free certification.

Características

Peso 0.00 Kg
Produto sob encomenda Não
Marca Wiley (Digital)
Idioma 337
Acabamento e-book
Territorialidade Internacional
Formato Livro Digital Pdf
Gratuito Não
Proteção Drm Sim
Início da Venda 02/03/2016
Código do Formato Pdf
Cód. Barras 9780470644577
Número da edição 1
Ano da Publicação 110
AutorBoye,Joyce I.; Godefroy,Samuel Benrejeb