Frete Grátis
  • Google Plus

Aromas Of Aleppo: The Legendary Cuisine Of Syrian Jews (Cód: 1994078)

Cohen, Michael J.; Bacon, Quentin; Dweck, Poopa

Harpercollins Usa

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 215,00 R$ 49,90 (-77%)
Cartão Saraiva R$ 47,41 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 2x de R$ 24,95 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

When the Aleppian Jewish community migrated from the ancient city of Aleppo in historic Syria and settled in New York and Latin American cities in the early 20th century, it brought its rich cuisine and vibrant culture. Most Syrian recipes and traditions, however, were not written down and existed only in the minds of older generations. Poopa Dweck, a first generation Syrian–Jewish American, has devoted much of her life to preserving and celebrating her community's centuries–old legacy.

Dweck relates the history and culture of her community through its extraordinary cuisine, offering more than 180 exciting ethnic recipes with tantalizing photos and describing the unique customs that the Aleppian Jewish community observes during holidays and lifecycle events. Among the irresistible recipes are:


•Bazargan–Tangy Tamarind Bulgur Salad


•Shurbat Addes–Hearty Red Lentil Soup with Garlic and Coriander


•Kibbeh–Stuffed Syrian Meatballs with Ground Rice


•Samak b'Batata–Baked Middle Eastern Whole Fish with Potatoes


•Sambousak–Buttery Cheese–Filled Sesame Pastries


•Eras bi'Ajweh–Date–Filled Crescents


•Chai Na'na–Refreshing Mint Tea

Like mainstream Middle Eastern cuisines, Aleppian Jewish dishes are alive with flavor and healthful ingredients–featuring whole grains, vegetables, legumes, and olive oil–but with their own distinct cultural influences. In Aromas of Aleppo, cooks will discover the best of Poopa Dweck's recipes, which gracefully combine Mediterranean and Levantineinfluences, and range from small delights (or maza) to daily meals and regal holiday feasts–such as the twelve–course Passover seder.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Harpercollins Usa
Cód. Barras 9780060888183
Altura 29.87 cm
I.S.B.N. 9780060888183
Profundidade 3.38 cm
Referência .
Acabamento Brochura
Ano da edição 2007
Idioma Inglês
País de Origem Estados Unidos
Número de Páginas 388
Peso 2.39 Kg
Largura 26.16 cm
AutorCohen, Michael J.; Bacon, Quentin; Dweck, Poopa

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Aromas Of Aleppo: The Legendary Cuisine Of Syrian Jews