Frete Grátis
  • Google Plus

Baking At Home With the Culinary Institute of America (Cód: 200349)

Culinary Institute of America

John Wiley & Sons

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 223,80 em até 7x de R$ 31,97 sem juros
Cartão Saraiva R$ 212,61 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 11x de R$ 20,35 sem juros

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X
Formas de envio Custo Entrega estimada

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 15:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

The Culinary Institute of America is the place where many of today's leading chefs and pastry chefs have learned the fundamental skills that launched their careers. Now, in this companion to Cooking at Home with The Culinary Institute of America, the CIA draws on its extensive expertise and experience to give home bakers an outstanding course in the essentials of baking, along with a wealth of irresistible recipes. It outlines all the basic information on equipment, ingredients, and methods necessary to create top-quality cakes, pastries, breads, frozen desserts, and more. Readers learn the techniques step by step, with detailed instructions and photographs that clearly explain what to do and how to do it. Ideal for developing skills and building a repertoire, the book's 200 recipes - all specially created by the CIA - are delicious, attractive, and easy to make, from Cream Scones and Streusel-Topped Blueberry Muffins to Flourless Chocolate Souffle Cake and Warm Lemon Pudding Cakes. Complete with 250 beautiful full-color photographs of procedures and finished dishes, Baking at Home with The Culinary Institute of America is a comprehensive resource that will enable home cooks to master the art of baking in their own kitchens.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca John Wiley & Sons
Cód. Barras 9780471450955
Altura 0.00 cm
I.S.B.N. 9780471450955
Profundidade 0.00 cm
Ano da edição Sep-04
Idioma Inglês
Número de Páginas 304
Peso 1.62 Kg
Largura 0.00 cm
AutorCulinary Institute of America

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Baking At Home With the Culinary Institute of America

Baking At Home With the Culinary Institute of America (Cód: 200349) Baking At Home With the Culinary Institute of Amer... (Cód: 200349)
R$ 223,80
Baking At Home With the Culinary Institute of America (Cód: 200349) Baking At Home With the Culinary Institute of Amer... (Cód: 200349)
R$ 223,80