Frete Grátis
  • Google Plus
Livro Digital

Barley for Food and Health - Science, Technology, and Products (Cód: 9286514)

Rosemary K. Newman; C. Walter Newman

Wiley (Digital)

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 169,79 em até 5x de R$ 33,96 sem juros
Cartão Saraiva R$ 161,30 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 8x de R$ 21,22 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

With coverage of chemistry, genetics, and molecular breeding, this book provides comprehensive and current information on barley types, composition, characteristics, processing techniques, and products. Its emphasis on the nutritional and health benefits of barley is especially timely with the FDA s 2005 confirmation of barley s cholesterol-lowering properties. This resource discusses barley s role in breads and related products, and reviews its health benefits, biotechnology, and breeding applications. This is the definitive resource for cereal chemists, food scientists, nutritionists, grain and food processors, and students in appropriate courses.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Wiley (Digital)
Cód. Barras 9780470371220
Início da Venda 01/03/2016
Territorialidade Internacional
Formato Livro Digital Pdf
Gratuito Não
Proteção Drm Sim
Número da edição 1
Idioma 337
Código do Formato Pdf
Número de Páginas 272 (aproximado)
Ano da Publicação 108
Peso 0.00 Kg
AutorRosemary K. Newman; C. Walter Newman

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Barley for Food and Health - Science, Technology, and Products

Barley for Food and Health - Science, Technology, and Products (Cód: 9286514) Barley for Food and Health - Science, Technology, ... (Cód: 9286514)
R$ 169,79
Barley for Food and Health - Science, Technology, and Products (Cód: 9286514) Barley for Food and Health - Science, Technology, ... (Cód: 9286514)
R$ 169,79