Frete Grátis
  • Google Plus

Beyond the Bread Basket - Recipes For Appetizers, Main Courses, And Desserts (Cód: 2229449)

Kayser,Eric

Rizzoli New York

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 162,50 R$ 146,20 (-10%) em até 4x de R$ 36,55 sem juros
Cartão Saraiva R$ 138,89 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 7x de R$ 20,89 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

Master baker Éric Kayser reveals the secret of his marvelous creations, and provides innovative and delicious ways of incorporating bread into a variety of main courses, accompaniments, and desserts.With much flair and the hand of a practiced baker, he presents his collection of sixty surprising and easy-to-follow recipes, transforming bread into a condiment in recipes such as Stuffed Mussels, Breadcrumbs with Curry, or Sausage Crumble, or the main ingredient of a dish as in Chicken with Raisin Bread Stuffing. Kayser uses bread as a plate or bowl for his bruschetta, tapas, soup, and Roasted Vegetable Salad. He reinvents the humble sandwich and offers new versions of open-faced tartine sandwiches, whether classic Foccacio with Sesame Seeds or exotic Tandoori Chicken. Rounding off this collection are irresistible desserts that are pure treasures of sweetness, such as French Toast with Caramelized Apples, Chocolate Soup, and Toasted Brioche.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Rizzoli New York
Cód. Barras 9782080300515
Altura 14.00 cm
I.S.B.N. 9782080300515
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2008
Idioma Inglês
Número de Páginas 160
Peso 0.44 Kg
Largura 21.00 cm
AutorKayser,Eric

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Beyond the Bread Basket - Recipes For Appetizers, Main Courses, And Desserts