Frete Grátis
  • Google Plus

Bought, Borrowed And Stolen - Recipes And Knives From a Travelling Chef (Cód: 3661194)

Conran Octopus

Conran

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 120,30 R$ 108,30 (-10%) em até 3x de R$ 36,10 sem juros
Cartão Saraiva R$ 102,89 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 5x de R$ 21,66 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

It doesn't matter where you are in the world, to any chef worth their salt, knives and ingredients are the most important things. Bought, Borrowed & Stolen brings them together, as they should be, for the first time. This book is an authentic glimpse into food and cultures, and is filled with Allegra's favourite dishes eaten over 20 years of travelling, tasting and scribbling. As a chef Allegra had developed a healthy admiration for the tools of her trade, and searching for a knife that reflected the country she was currently eating in became her quest. Allegra tells the stories of her travels through the knives she has collected on the way, from aesthetically-crafted filleting knives from Scandinavia to simple, effective and impressive African tools, and includes several recipes inspired by each country. From Spanish pea and ham croquetas and Malawian pumpkin curry to Brazilian breakfast juice and Cuban banana daiquiri's - these are straightforward and interesting recipes you will have never cooked before but will want to eat again and again.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Conran
Cód. Barras 9781840915778
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9781840915778
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2011
Idioma Inglês
Número de Páginas 352
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorConran Octopus

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Bought, Borrowed And Stolen - Recipes And Knives From a Travelling Chef