Frete Grátis
  • Google Plus

Carbohydrates (Cód: 6324788)

P. Finch

SPRINGER VERLAG POD

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 1.504,40 em até 10x de R$ 150,44 sem juros
Cartão Saraiva R$ 1.429,18 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 125,37 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

Carbohydrate chemistry has seen a resurgence of interest stimulated by increasing awareness of the roles of these substances in biological recognition regulation. In addition, the increasing power of theoretical,
physical and synthetic methods have enabled deeper insights into the properties of carbohydrates and their potential for exploitation. Carbohydrates presents a contemporary picture of our
knowledge of the structures and syntheses of monosaccharide, oligosaccharide and glycopeptide units, and the properties of some important examples and derivatives including sulphates and polysaccharides. Written by
established experts in the field, the book provides informed perspective of nine key areas at a level between basic texts and special research treatments.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca SPRINGER VERLAG POD
Cód. Barras 9780751402353
Altura 23.40 cm
I.S.B.N. 9780751402353
Profundidade 2.06 cm
Referência 9780751402353
Ano da edição 1999
Idioma Inglês
Número de Páginas 352
Peso 0.45 Kg
Largura 15.60 cm
AutorP. Finch

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Carbohydrates