Frete Grátis
  • Google Plus

Chemistry And Technology Of Soft Drinks And Fruit Juices 2nd Edition (Cód: 249715)

Ashurst,P. R.

Wiley Blackwell

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 1.454,80 em até 10x de R$ 145,48 sem juros
Cartão Saraiva R$ 1.382,06 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 121,23 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Soft drinks and fruit juices are produced in almost every country in the world and their availability is remarkable. From the largest cities to some of the remotest villages, soft drinks are available in a variety of flavours and packaging. The market for these products continues to show a remarkable potential for growth. The variety of products and packaging types continues to expand, and among the more significant developments in recent years has been the increase in diet drinks of very high quality, many of which are based on spring or natural mineral water. This book provides an overview of the chemistry and technology of soft drinks and fruit juices. The original edition has been completely revised and extended, with new chapters on Trends in Beverage Markets, Fruit and Juice Processing, Carbohydrate and Intense Sweeteners, Non-Carbonated Beverages, Carbonated Beverages, and Functional Drinks containing Herbal Extracts. It is directed at graduates in food science, chemistry or microbiology entering production, quality control, new product development or marketing in the beverage industry or in companies supplying ingredients or packaging materials to the beverage industry.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Wiley Blackwell
Cód. Barras 9781405122863
Altura 24.08 cm
I.S.B.N. 1405122862
Profundidade 2.90 cm
Referência 0006027072
Acabamento Capa dura
Detalhe 2ND
Número da edição 2
Ano da edição 2005/03/30
Idioma Inglês
Número de Páginas 396
Peso 0.69 Kg
Largura 16.48 cm
AutorAshurst,P. R.

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Chemistry And Technology Of Soft Drinks And Fruit Juices 2nd Edition

Chemistry And Technology Of Soft Drinks And Fruit Juices 2nd Edition (Cód: 249715) Chemistry And Technology Of Soft Drinks And Fruit ... (Cód: 249715)
R$ 1.454,80
Chemistry And Technology Of Soft Drinks And Fruit Juices 2nd Edition (Cód: 249715) Chemistry And Technology Of Soft Drinks And Fruit ... (Cód: 249715)
R$ 1.454,80