Frete Grátis
  • Google Plus

Cooking At Home With the Culinary Institute of America (Cód: 200345)

Culinary Institute of America

John Wiley & Sons

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 223,80 R$ 201,40 (-10%) em até 6x de R$ 33,57 sem juros
Cartão Saraiva R$ 191,33 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 10x de R$ 20,14 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

'The Culinary Institute of America' is the place where many of America's leading chefs have learned and refined their cooking skills, and its methods are widely revered as the gold standard among culinary insiders around the world. Now everyone can learn from the best, with Cooking at Home with The Culinary Institute of America. This complete-and completely approachable-illustrated guide gives home cooks an outstanding course in the essentials of cooking along with a wealth of irresistible recipes. Drawing on the CIA's extensive expertise, it shares all the basic information on equipment, ingredients, and techniques needed to become a great cook, from proper knife skills to cooking methods such as braising, grilling, sautéing, and stewing. Readers learn the techniques step by step, with detailed instructions and extensive color photographs that clearly explain both what to do and how to do it. Perfect for practicing skills and building a repertoire, the book's 200 stylish recipes are delicious and easy to make, from Beef Satay with Peanut Sauce to Roast Chicken with Pan Gravy, from Shrimp in Chili Sauce to Pasta Primavera with Basil Cream Sauce, French Style Peas, and more. Generously illustrated with 250 beautiful full-color photographs of techniques and finished dishes, Cooking at Home with The Culinary Institute of America is a complete package of home-cooking lessons and recipes that home cooks can use to master the art of cooking in their own kitchens.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca John Wiley & Sons
Cód. Barras 9780471450436
Altura 0.00 cm
I.S.B.N. 9780471450436
Profundidade 0.00 cm
Ano da edição Sep-03
Idioma Inglês
Número de Páginas 304
Peso 1.62 Kg
Largura 0.00 cm
AutorCulinary Institute of America

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Cooking At Home With the Culinary Institute of America

Cooking At Home With the Culinary Institute of America (Cód: 200345) Cooking At Home With the Culinary Institute of Ame... (Cód: 200345)
R$ 201,40
Cooking At Home With the Culinary Institute of America (Cód: 200345) Cooking At Home With the Culinary Institute of Ame... (Cód: 200345)
R$ 201,40