Frete Grátis
  • Google Plus

Cooking For Special Diets (Cód: 9396805)

; The Culinary Institute of America (CIA); Polenz, Katherine

John Wiley & Sons

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 391,70 R$ 313,40 (-20%) em até 10x de R$ 31,34 sem juros
Cartão Saraiva R$ 297,73 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 26,12 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

On-trend meal-away-from-home solutions for the growing number of diners on special diets The increasing prevalence of food allergies and dietary restrictions can make it difficult--or even impossible--for an ever-growing number of diners to enjoy foods prepared away from home. Many books deal with a single food issue, but for professional chefs who want to meet the demands of a skyrocketing customer base characterized by a diversity of special needs, Cooking for Special Diets is an indispensable resource. From cooking for gluten sensitivity, Celiac disease, and diabetes to crafting delicious, on-trend dishes void of nuts, shellfish, eggs, and other food allergens, this book provides comprehensive information on all of the most common dietary restrictions. This invaluable reference includes detailed instructions on choosing the right ingredients to address each type of diet, replacing and substituting for common allergens, and converting standardized recipes for cherished dishes to better suit every type of special dietary need. More than 225 recipes, organized by appetizers, soups, salads, entrees, side dishes, breads, and desserts Coverage includes creating meals for customers with food allergies as well as dietary restrictions related to heart disease, hypertension, high cholesterol, and cancer

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca John Wiley & Sons
Cód. Barras 9781118137758
Altura 27.69 cm
I.S.B.N. 9781118137758
Profundidade 2.54 cm
Referência 024422121
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2014
Idioma Inglês
Peso 1.45 Kg
Largura 22.10 cm
Autor; The Culinary Institute of America (CIA); Polenz, Katherine

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Cooking For Special Diets

Cooking For Special Diets (Cód: 9396805) Cooking For Special Diets (Cód: 9396805)
R$ 313,40
Cooking For Special Diets (Cód: 9396805) Cooking For Special Diets (Cód: 9396805)
R$ 313,40