Frete Grátis
  • Google Plus

Cooking Without Borders (Cód: 3534288)

Anita Lo; Charlotte Druckman

Harry N. Abrams

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 120,50 R$ 108,50 (-10%) em até 3x de R$ 36,17 sem juros
Cartão Saraiva R$ 103,08 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 5x de R$ 21,70 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

To Anita Lo, all cooking is fusion cooking. Whether it’s her slow-poached salmon, smoked paprika, spaetzle, and savoy cabbage from annisa, or the smoked chanterelles with sweet corn flan that trumped Mario Batali on Iron Chef America, Anita Lo’s food can always be distinguished by its strong multicultural influence. Inspired by the flavors and textures she’s tasted throughout the world, Lo creates food that breaks down preconceived notions of what American food is and should be. In Cooking Without Borders, she offers more than 100 recipes celebrating the best flavors from around the globe, including chapters on appetizers, soups, salads, main courses, and desserts. These recipes show home cooks everywhere how easy it is to think globally and prepare creative and delicious food. Now that we have greater access than ever before to ingredients from all corners of the world, there’s no better time to enjoy these flavors at every meal, presented by one of our country’s most innovative chefs.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Harry N. Abrams
Cód. Barras 9781584798927
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9781584798927
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2011
Idioma Inglês
Número de Páginas 240
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorAnita Lo; Charlotte Druckman

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Cooking Without Borders