Frete Grátis
  • Google Plus

Crop Physiology - Applications For Genetic Improvement And Agronomy (Cód: 9226557)

Sadras,Victor O; Calderini,Daniel F

Academic Press

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 484,20 em até 10x de R$ 48,42 sem juros
Cartão Saraiva R$ 459,99 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 40,35 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

From climate change to farming systems to genetic modification of organisms, 'Crop Physiology, Second Edition' provides a practical tool for understanding the relationships and challenges of successful cropping. With a focus on genetic improvement and agronomy, this book addresses the challenges of environmentally sound production of bulk and quality food, fodder, fiber, and energy which are of ongoing international concern. The second edition of 'Crop Physiology' continues to provide a unique analysis of these topics while reflecting important changes and advances in the relevant science and implementation systems. Contemporary agriculture confronts the challenge of increasing demand in terms of quantitative and qualitative production targets. These targets have to be achieved against the background of soil and water scarcity, worldwide and regional shifts in the patterns of land use driven by both climate change and the need to develop crop-based sources of energy, and the environmental and social aspects of agricultural sustainability. Provides a view of crop physiology as an active source of methods, theories, ideas, and tools for application in genetic improvement and agronomyWritten by leading scientists from around the worldCombines environment-specific cropping systems and general principles of crop science to appeal to advanced students, and scientists in agriculture-related disciplines, from molecular sciences to natural resources management

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Academic Press
Cód. Barras 9780124171046
Altura 23.11 cm
I.S.B.N. 9780124171046
Profundidade 3.30 cm
Referência 025381136
Acabamento Capa dura
Número da edição 2
Ano da edição 2014
Idioma Inglês
Número de Páginas 551
Peso 1.41 Kg
Largura 20.07 cm
AutorSadras,Victor O; Calderini,Daniel F

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Crop Physiology - Applications For Genetic Improvement And Agronomy

Crop Physiology - Applications For Genetic Improvement And Agronomy (Cód: 9226557) Crop Physiology - Applications For Genetic Improve... (Cód: 9226557)
R$ 484,20
Crop Physiology - Applications For Genetic Improvement And Agronomy (Cód: 9226557) Crop Physiology - Applications For Genetic Improve... (Cód: 9226557)
R$ 484,20