Frete Grátis
  • Google Plus

Cultured Foods For Your Kitchen (Cód: 8138488)

Katz,Sandor Ellix; Scheintaub,Leda

Rizzoli

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 121,20 R$ 109,10 (-10%) em até 3x de R$ 36,37 sem juros
Cartão Saraiva R$ 98,19 (-10%) em até 1x no cartão ou em até 5x de R$ 21,82 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

One hundred inspired recipes to enliven your cooking with pickles, yogurt, kombucha, and beyond. Cultured Foods for Your Kitchen draws on the traditions of fermenting from around the world, offering inspiring ways to incorporate nutritional cultures into everyday cooking. Fermentation is a traditional means of preserving the harvest, and today it is also prized for the range of flavors it creates: the spicy kick of kimchi, the cooling tang of yogurt, the refreshing effervescence of kombucha, and the umami depth of miso. Among the one hundred mouthwatering recipes are Buttermilk Avocado Shake, Cauliflower and Raisin Salad with Preserved Lemon Dressing, Zucchini Noodles with Miso Parmesan, Fried Rice with Kimchi and Bacon, and Coconut Sorbet.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Rizzoli
Cód. Barras 9780789327451
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9780789327451
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2014
Idioma Inglês
País de Origem Estados Unidos
Número de Páginas 192
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorKatz,Sandor Ellix; Scheintaub,Leda

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Cultured Foods For Your Kitchen