Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 15 Artboard 21 Artboard 1 Artboard 2 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 9 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 8 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 13 Artboard 23 Artboard 10 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 20 Artboard 6 Artboard 11 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 19 Artboard 7 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 4 Artboard 14 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 12 Artboard 17 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 19 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 18 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 48 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 16 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 29 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 46 Artboard 8

Daily Italian (Cód: 1854338)

Puttock,Tobie

Mitchell Beazley

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 96,30

em até 3x de R$ 32,10 sem juros
Cartão Saraiva: 1x de R$ 91,49 (-5%)

Total: R$0,00

Em até 1x sem juros de R$ 0,00


Origem

R$ 49,90

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 3x sem juros de R$ 0,00


Daily Italian

R$96,30

Descrição

Launch head chef at Jamie Oliver's Fifteen London, and now head chef at Fifteen, Melbourne, Australia, Tobie Puttock cooks ripper Italian food. This simple, edgy and dynamic cookbook rewrites some rules and ignores others of Italian cuisine. Yet however far Tobie pushes the boundaries of traditions, he sticks closely to the guiding principle of great Italian cuisine: that cooking is, if nothing else, an act of love. 'Daily Italian' is a compilation of 100 of Tobie's Italian recipes - from crumbed swordfish with rosemary or chilli and sausage and fennel risotto to fried mozzarella with saffron or chocolate and olive oil tart. These are superb recipes, rooted in classical Italian cooking, but adapted to be extra generous and easy to prepare. The book, both in terms of of the food and the look, has an energy, individuality and edginess that is contagious.

Características

Peso 0.44 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca Mitchell Beazley
I.S.B.N. 1845333102
Referência .
Altura 0.00 cm
Largura 0.00 cm
Profundidade 0.00 cm
Idioma Inglês
Cód. Barras 9781845333102
AutorPuttock,Tobie