Frete Grátis
  • Google Plus

Dpoon - Food e Wine - Alain Ducasse (Cód: 168443)

Ducasse, Alain

Conran

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 437,20 em até 10x de R$ 43,72 sem juros
Cartão Saraiva R$ 415,34 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 36,43 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

Spoon is the brainchild of chef Alain Ducasse, in partnership with hotelier Ian Schrager. It is the restaurant in London's contemporary hotel, The Sanderson, and this book brings together a selection of the recipes on offer there. With more than 200 recipes drawing on American and Latin influences, the book includes dishes ranging from Ceviche to pork or shrimp ravioli, and then on to Youmkoumg soup. Readers can be as subtle or adventurous as they like, and rather than insisting that its recipes should be slavishly followed, the book deliberately encourages creativity, suggesting only that cooks should adhere to a comparable composition of flavours.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Conran
Cód. Barras 9781840912616
Altura 0.00 cm
I.S.B.N. 1840912618
Profundidade 0.00 cm
Referência 41753
Ano da edição 2002
Idioma Inglês
País de Origem Inglaterra
Número de Páginas 260
Peso 0.44 Kg
Largura 0.00 cm
AutorDucasse, Alain

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Dpoon - Food e Wine - Alain Ducasse