Frete Grátis
  • Google Plus

Eggs - 50 Easy Recipes (Cód: 4060448)

Barilla, Academia

WHITE STAR PUBLISHER

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 34,20 R$ 30,10 (-12%)
Cartão Saraiva R$ 28,60 (-5%) em até 1x no cartão
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

No professional or home kitchen can ever be without eggs, as they are a fundamental ingredient for most traditional recipes and also for more innovative ones. Eggs are a simple and complete food, valuable for their high nutritional value, and so versatile that they lend themselves equally well to a quick lunch or an elegant dinner. This volume, produced in close collaboration with Academia Barilla, an institution founded to protect and promote the typical products of Italian cuisine, is dedicated to those who wish to learn the secrets and tricks of the different methods of cooking this primordial food. Leafing through the 50 recipes covering appetizers, first courses, main courses, sauces and desserts, the reader can taste the different combinations of flavours and prepare simple light dishes, or rich elaborate ones, depending on the occasion. This richly illustrated and practical book, with an innovative and original design in the shape of an egg, will satisfy the curiosity of the most sophisticated palates as well as the uninitiated.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca WHITE STAR PUBLISHER
Cód. Barras 9788854406667
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9788854406667
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2012
Idioma Inglês
Número de Páginas 128
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorBarilla, Academia

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Eggs - 50 Easy Recipes