Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 12Artboard 28Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8

Encyclopedia Of Vegetarian Cuisine (Cód: 9375686)

Payany,Estérelle; Carnet,Nathalie

Flammarion

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

De: R$ 161,60

Por: R$ 129,30

em até 4x de R$ 32,33 sem juros
Cartão Saraiva: 1x de R$ 122,84 (-5%)

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 4x sem juros de


Encyclopedia Of Vegetarian Cuisine

R$129,30

Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X
Formas de envio Custo Entrega estimada

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 15:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Vegetarian diets range from flexitarian to lacto-ovo vegetarian to vegan, and this exhaustive encyclopedia contains dishes to delight the whole family. Step-by-step kitchen techniques demonstrate how to prepare and cook the essential ingredients?from fruits and vegetables to rice, wheat, or soybeans, and from mushrooms and seaweed to eggs and dairy products. Recipes include vegan and gluten-free options and reveal the infinite possibilities of vegetarian cooking to create healthy, tasty, and hearty meals. From Shiitaki, bok choy, and cashew fried rice to Palaak paneer; from Fennel tortilla to Pumpkin, red onion, and walnut kibbé; and from Passion fruit and pomegranate pavlova to Hazelnut maple syrup tarts, recipes are organized by main ingredient, graded for difficulty, and include ten “challenge” recipes contributed by international Michelin star chefs. A practical guide provides useful information on the different types of vegetarianism, how to achieve a balanced diet, product substitutions and seasonality charts, with illustrated guides to staple ingredients. The volume is completed with a bibliography and indexes to main ingredients, vegan recipes, and gluten-free recipes.

Características

Peso 0.44 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca Flammarion
I.S.B.N. 9782080202765
Referência .
Altura 27.00 cm
Largura 24.00 cm
Profundidade 3.00 cm
Número de Páginas 416
Idioma Inglês
Acabamento Capa dura
Cód. Barras 9782080202765
Ano da edição 2016
País de Origem Estados Unidos
Segmento 4709
AutorPayany,Estérelle; Carnet,Nathalie