Frete Grátis
  • Google Plus

Enological Chemistry (Cód: 9238209)

MORENO ,JUAN; Peinado,Rafael

Academic Press

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 464,70 em até 10x de R$ 46,47 sem juros
Cartão Saraiva R$ 441,47 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 38,73 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Enological Chemistry is written for the professional enologist tasked with finding the right balance of compounds to create or improve wine products. Related titles lack the appropriate focus for this audience, according to reviewers, failing either to be as comprehensive on the topic of chemistry, to include chemistry as part of the broader science of wine, or targeting a less scientific audience and including social and historical information not directly pertinent to the understanding of the role of chemistry in successful wine production. The topics in the book have been sequenced identically with the steps of the winemaking process. Thus, the book describes the most salient compounds involved in each vinification process, their properties and their balance; also, theoretical knowledge is matched with its practical application. The primary aim is to enable the reader to identify the specific compounds behind enological properties and processes, their chemical balance and their influence on the analytical and sensory quality of wine, as well as the physical, chemical and microbiological factors that affect their evolution during the winemaking process. * Organized according to the winemaking process, guiding reader clearly to application of knowledge * Describes the most salient compounds involved in each step enabling readers to identify the specific compounds behind properties and processes and effectively work with them * Provides both theoretical knowledge and practical application providing a strong starting point for further research and development

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Academic Press
Cód. Barras 9780123884381
Altura 23.62 cm
I.S.B.N. 9780123884381
Profundidade 2.79 cm
Referência 017341055
Acabamento Capa dura
Tradutor Murray, Anne
Ano da edição 2012
Idioma Inglês
Número de Páginas 429
Peso 1.02 Kg
Largura 19.56 cm
AutorMORENO ,JUAN; Peinado,Rafael

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Enological Chemistry

Enological Chemistry (Cód: 9238209) Enological Chemistry (Cód: 9238209)
R$ 464,70
Enological Chemistry (Cód: 9238209) Enological Chemistry (Cód: 9238209)
R$ 464,70