Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 12Artboard 28Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8

Fatty Acid And Lipid Chemistry (Cód: 6327819)

F.D. Gunstone

SPRINGER VERLAG POD

Este produto está temporariamente indisponível no site, mas não se preocupe, você pode reservá-lo para retirada em uma loja física!

Reserve seu produto na loja para retirada em até 1 hora.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 1.155,80

em até 10x de R$ 115,58 sem juros
Cartão Saraiva: 1x de R$ 1.098,01 (-5%)

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 10x sem juros de


Fatty Acid And Lipid Chemistry

R$1.155,80

Descrição

This book has pedigree. It has developed from experience over 50 years in reading, writing, thinking, and working with lipids and fatty acids. The study of lipids now involves many disciplines, all of which require
a basic knowledge of the chemical nature and properties of these molecules. The book is written particularly for those who, with some knowledge of chemistry or biochemistry, need to know more about the mature of lipids and
of fatty acids. It covers the materials they handle; their origin and chemical nature, the effects of processing, and their physical, chemical, biochemical, and nutritional properties. Another group of readers will be
employed in the oleochemical industry modifying the material produced by nature for the benefit of human kind. They will have to understand the constraints of production and of chemistry within which they work and to be
aware of the present state of knowledge about these materials. Yet another group may consider themselves to be academic researchers; however there is no escape from the real world of market place availability and they will
need to know something about sourcing, about the changes which occur when oils and fat are refined and how these materials can be modified on a commercial scale.

Características

Peso 0.45 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca SPRINGER VERLAG POD
I.S.B.N. 9780834213425
Referência 9780834213425
Altura 23.40 cm
Largura 15.60 cm
Profundidade 1.59 cm
Número de Páginas 268
Idioma Inglês
Cód. Barras 9780834213425
Ano da edição 1996
AutorF.D. Gunstone