Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 15 Artboard 21 Artboard 1 Artboard 2 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 9 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 8 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 13 Artboard 23 Artboard 10 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 20 Artboard 6 Artboard 11 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 19 Artboard 7 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 4 Artboard 14 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 12 Artboard 17 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 19 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 18 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 48 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 16 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 29 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 46 Artboard 8

Fish : The Complete Guide To Buying And Cooking (Cód: 200491)

Bittman, Mark

John Wiley & Sons

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

Economize até R$ 16,74

R$ 94,86 (-15%) em até 1x no crédito
R$ 111,60 em até 3x de R$ 37,20 sem juros
Cartão Saraiva R$ 94,86 (-15%) em até 1x no cartão ou em até 5x de R$ 22,32 sem juros

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 3x sem juros de R$ 0,00


Fish : The Complete Guide To Buying And Cooking

R$111,60

Descrição

'Fish: The Complete Guide to Buying and Cooking' is a book that simplifies, once and for all, the process of preparing fish. Organized in an easy-reference, A-Z format, Fish gives you the culinary lowdown on seventy kinds of fish and shellfish commonly found in American supermarkets and fish stores. Each entry describes how the fish is sold (fillets, steaks, whole, salted), other names it goes by, how the fish should look, and buying tips. Fish begins with general guidelines on how to store, prepare, and cook fish, whether sautéing, frying, grilling, or smoking, and you will find easy-to-follow illustrations of such important basics as how to gut and fillet a fish. Fish also includes up-to-the-minute information on the health benefits of fish in our diet. In addition, there are more than five hundred recipes and variations, all of which use low-fat, high-flavor ingredients to accent the intrinsic natures of the individual fish rather than mask them. And the vast majority of the recipes are ready in less than thirty minutes.

Características

Peso 0.82 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca John Wiley & Sons
I.S.B.N. 9780028631523
Altura 0.00 cm
Largura 0.00 cm
Profundidade 0.00 cm
Idioma Inglês
Acabamento Brochura
Cód. Barras 9780028631523
Ano da edição Jan-99
AutorBittman, Mark