Frete Grátis
  • Google Plus

Fish : The Complete Guide To Buying And Cooking (Cód: 200491)

Bittman, Mark

John Wiley & Sons

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 111,60 em até 3x de R$ 37,20 sem juros
Cartão Saraiva R$ 106,02 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 5x de R$ 22,32 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

'Fish: The Complete Guide to Buying and Cooking' is a book that simplifies, once and for all, the process of preparing fish. Organized in an easy-reference, A-Z format, Fish gives you the culinary lowdown on seventy kinds of fish and shellfish commonly found in American supermarkets and fish stores. Each entry describes how the fish is sold (fillets, steaks, whole, salted), other names it goes by, how the fish should look, and buying tips. Fish begins with general guidelines on how to store, prepare, and cook fish, whether sautéing, frying, grilling, or smoking, and you will find easy-to-follow illustrations of such important basics as how to gut and fillet a fish. Fish also includes up-to-the-minute information on the health benefits of fish in our diet. In addition, there are more than five hundred recipes and variations, all of which use low-fat, high-flavor ingredients to accent the intrinsic natures of the individual fish rather than mask them. And the vast majority of the recipes are ready in less than thirty minutes.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca John Wiley & Sons
Cód. Barras 9780028631523
Altura 0.00 cm
I.S.B.N. 9780028631523
Profundidade 0.00 cm
Acabamento Brochura
Ano da edição Jan-99
Idioma Inglês
Peso 0.82 Kg
Largura 0.00 cm
AutorBittman, Mark

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Fish : The Complete Guide To Buying And Cooking