Frete Grátis
  • Google Plus

Flavours Of Sicily (Cód: 9363600)

Ursula Ferrigno

Ryland Peters & Small

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 77,20 R$ 69,50 (-10%) em até 2x de R$ 34,75 sem juros
Cartão Saraiva R$ 66,03 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 3x de R$ 23,17 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Sicily is an intriguing place. It is a beguiling place and its prominent position has led to repeated conquests over the centuries, which has left an extraordinary cultural legacy and a reputation as the melting pot of the Mediterranean. The island’s unique food is bright, earthy and suffused with the intensity of the Sicilian sun. Not surprisingly, many of the typical dishes are made with fish and seafood. Cream and butter hardly ever feature; juicy tomatoes or the island’s own fragrant olive oil is used instead. Sheep’s milk ricotta is another staple ingredient, as are olives, wild fennel and citrus fruits. Here you’ll discover authentic recipes for the best food Sicily has to offer, starting with antipasti. Choose from Arancini di Riso (risotto balls) or Gustoso Olive Bianche (olive relish). Vibrant salads such as Insalata di Tarocchi (blood orange and red onion salad) are perfect for the summer as are the light soups and pasta dishes including Minestra di Tenerumi (courgette leaf and fresh tomato soup) or Pasta Picchi Pacchi (spaghetti with almond and tomato pesto). Delicious meat and fish recipes include Sarde a Beccaficco (stuffed sardines), and Abbacchio alla Cacciatovia (pan-fried Spring lamb with herb and anchovy sauce). Sicilians notoriously have a sweet tooth and are among the best dessert-makers in Italy. Indulge in Pistachio Gelato, Cannoli (pastry tubes filled with sweetened ricotta) and possibly Sicily’s most famous export, Cassata.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Ryland Peters & Small
Cód. Barras 9781849757065
Altura 25.40 cm
I.S.B.N. 9781849757065
Profundidade 2.20 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2016
Idioma Inglês
País de Origem Reino Unido
Número de Páginas 160
Peso 0.99 Kg
Largura 21.60 cm
AutorUrsula Ferrigno

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Flavours Of Sicily

Flavours Of Sicily (Cód: 9363600) Flavours Of Sicily (Cód: 9363600)
R$ 69,50
Flavours Of Sicily (Cód: 9363600) Flavours Of Sicily (Cód: 9363600)
R$ 69,50