Frete Grátis
  • Google Plus

Flour (Cód: 3079496)

Chang,Joanne

Chronicle Books

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 150,60 R$ 132,60 (-12%) em até 4x de R$ 33,15 sem juros
Cartão Saraiva R$ 125,97 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 6x de R$ 22,10 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

Every day 1,500 Bostonians can't resist buying sweet, simple treats such as Homemade Pop-Tarts, from an alumna of Harvard with a degree in economics. From Brioche au Chocolat and Lemon Raspberry Cake to perfect croissants, Flour Bakery-owner Joanne Chang's repertoire of baked goods is deep and satisfying. While at Harvard she discovered that nothing made her happier than baking cookies leading her on a path that eventually resulted in a sticky bun triumph over Bobby Flay on the Food Network's Throwdown. Almost 150 Flour recipes such as Milky Way Tart and Dried Fruit Focaccia are included, plus Joanne's essential baking tips, making this mouthwatering collection an accessible, instant classic cookbook for the home baker.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Chronicle Books
Cód. Barras 9780811869447
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9780811869447
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2010
Idioma Inglês
País de Origem Estados Unidos
Número de Páginas 320
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorChang,Joanne

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Flour