Frete Grátis
  • Google Plus
Livro Digital

Food Materials Science and Engineering (Cód: 9293571)

Bhesh Bhandari

Wiley (Digital)

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 290,79 em até 9x de R$ 32,31 sem juros
Cartão Saraiva R$ 276,25 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 24,23 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

Food Materials Science and Engineering covers a comprehensive range of topics in relation to food materials, their properties and characterisation techniques, thus offering a new approach to understanding food production and quality control. The opening chapter will define the scope and application of food materials science, explaining the relationship between raw material structure and processing and quality in the final product. Subsequent chapters will examine the structure of food materials and how they relate to quality, sensory perception, processing attributes and nutrient delivery. The authors also address applications of nanotechnology to food and packaging science. Methods of manufacturing food systems with improved shelf-life and quality attributes will be highlighted in the book.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Wiley (Digital)
Cód. Barras 9781118373927
Início da Venda 08/03/2016
Territorialidade Internacional
Formato Livro Digital Epub
Gratuito Não
Proteção Drm Sim
Número da edição 1
Idioma 337
Código do Formato Epub
Ano da Publicação 112
Peso 0.00 Kg
AutorBhesh Bhandari

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Food Materials Science and Engineering

Food Materials Science and Engineering (Cód: 9293571) Food Materials Science and Engineering (Cód: 9293571)
R$ 290,79
Food Materials Science and Engineering (Cód: 9293571) Food Materials Science and Engineering (Cód: 9293571)
R$ 290,79