Frete Grátis
  • Google Plus

Food Preparation For The Professional 3Rd Edition (Cód: 1547032)

Mizer

John Wiley & Sons

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 743,90 em até 10x de R$ 74,39 sem juros
Cartão Saraiva R$ 706,71 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 61,99 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Completely revised and updated? the definitive text on food preparation for the foodservice manager.
A comprehensive working knowledge of the principles, skills, and techniques necessary to prepare food for production is as critical for the aspiring foodservice manager as it is for the culinary arts student. Food Preparation for the Professional, Third Edition, targets the needs of career-oriented students who aim to manage the back of the house rather than prepare food on the line. Covering all the basics?cooking methods, food preparation, safety and sanitation, storage and handling, equipment, and menu planning?as well as addressing contemporary cuisine preferences and dietary trends, the book provides managers with the skills needed to run an efficient kitchen successfully in any type of foodservice operation. Fully revised and updated, the new edition of this classic text now includes: Troubleshooting information boxes that identify common problems, their causes, and solutions A nutritional analysis of each recipe and nutrient profiles New sections covering the emerging interest in grains, pasta, legumes, and vegetables
With its singular focus on food preparation for foodservice managers, this latest edition of Food Preparation for the Professional continues to be an indispensable tool for this rapidly growing area in the hospitality industry.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca John Wiley & Sons
Cód. Barras 9780471251873
Altura 19.76 cm
I.S.B.N. 9780471251873
Profundidade 3.51 cm
Acabamento Capa dura
Ano da edição 1999
Idioma Inglês
Número de Páginas 576
Peso 1.15 Kg
Largura 24.16 cm
AutorMizer

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Food Preparation For The Professional 3Rd Edition

Food Preparation For The Professional 3Rd Edition (Cód: 1547032) Food Preparation For The Professional 3Rd Edition (Cód: 1547032)
R$ 743,90
Food Preparation For The Professional 3Rd Edition (Cód: 1547032) Food Preparation For The Professional 3Rd Edition (Cód: 1547032)
R$ 743,90