Frete Grátis
  • Google Plus

Food Processing Technology (Cód: 8970569)

Fellows,P J

Woodhead

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 373,00 em até 10x de R$ 37,30 sem juros
Cartão Saraiva R$ 354,35 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 31,08 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

The first edition of Food processing technology was quickly adopted as the standard text by many food science and technology courses. This completely revised and updated third edition consolidates the position of this textbook as the best single-volume introduction to food manufacturing technologies available. This edition has been updated and extended to include the many developments that have taken place since the second edition was published. In particular, advances in microprocessor control of equipment, ‘minimal’ processing technologies, functional foods, developments in ‘active’ or ‘intelligent’ packaging, and storage and distribution logistics are described. Technologies that relate to cost savings, environmental improvement or enhanced product quality are highlighted. Additionally, sections in each chapter on the impact of processing on food-borne micro-organisms are included for the first time. Introduces a range of processing techniques that are used in food manufacturing Explains the key principles of each process, including the equipment used and the effects of processing on micro-organisms that contaminate foods Describes post-processing operations, including packaging and distribution logistics

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Woodhead
Cód. Barras 9781845692162
Altura 24.38 cm
I.S.B.N. 9781845692162
Profundidade 5.59 cm
Referência 9781845692162
Acabamento Brochura
Ano da edição 2009
Idioma Inglês
Número de Páginas 928
Peso 1.45 Kg
Largura 17.02 cm
AutorFellows,P J

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Food Processing Technology

Food Processing Technology (Cód: 8970569) Food Processing Technology (Cód: 8970569)
R$ 373,00
Food Processing Technology (Cód: 8970569) Food Processing Technology (Cód: 8970569)
R$ 373,00