Frete Grátis
  • Google Plus

Food Science And Technology International (Cód: 9226903)

Gerba,Charles P; Matthews,Karl R; Sapers,Gerald M

Academic Press

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 581,10 em até 10x de R$ 58,11 sem juros
Cartão Saraiva R$ 552,05 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 48,43 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Understanding the causes and contributing factors leading to outbreaks of food-borne illness associated with contamination of fresh produce is a worldwide challenge for everyone from the growers of fresh-cut produce through the entire production and delivery process. The premise of 'The Produce Contamination Problem' is that when human pathogen contamination of fresh produce occurs, it is extremely difficult to reduce pathogen levels sufficiently to assure microbiological safety with the currently available technologies. A wiser strategy would be to avoid crop production conditions that result in microbial contamination to start. These critical, problem-oriented chapters have been written by researchers active in the areas of food safety and microbial contamination during production, harvesting, packing and fresh-cut processing of horticultural crops, and were designed to provide methods of contamination avoidance. Coverage includes policy and practices in the United States, Mexico and Central America, Europe, and Japan. Addresses food-borne contaminations from a prevention view, providing proactive solutions to the problemsCovers core sources of contamination and methods for identifying those sourcesIncludes best practice and regulatory information

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Academic Press
Cód. Barras 9780124046115
Altura 24.08 cm
I.S.B.N. 9780124046115
Profundidade 3.07 cm
Referência 022590237
Acabamento Capa dura
Número da edição 2
Ano da edição 2014
Idioma Inglês
Número de Páginas 471
Peso 1.17 Kg
Largura 20.14 cm
AutorGerba,Charles P; Matthews,Karl R; Sapers,Gerald M

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Food Science And Technology International

Food Science And Technology International (Cód: 9226903) Food Science And Technology International (Cód: 9226903)
R$ 581,10
Food Science And Technology International (Cód: 9226903) Food Science And Technology International (Cód: 9226903)
R$ 581,10