Frete Grátis
  • Google Plus

Food Science And Technology - Introduction To Food Engineering (Cód: 9237844)

Singh,R Paul; Heldman,Dennis R

Academic Press

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 387,20 em até 10x de R$ 38,72 sem juros
Cartão Saraiva R$ 367,84 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 32,27 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Long recognized as the bestselling textbook for teaching food engineering to food science students, this 5e transitions with today s students from traditional textbook learning to integrated presentation of the key concepts of food engineering. Using carefully selected examples, Singh and Heldman demonstrate the relationship of engineering to the chemistry, microbiology, nutrition and processing of foods in a uniquely practical blend. This approach facilitates comprehensive learning that has proven valuable beyond the classroom as a lifetime professional reference. NEW TO THIS EDITION: Communicates key concepts using audio, video, and animationsIntegrates interactive tools to aid in understanding complex charts and graphsFeatures multimedia guide to setting up Excel spreadsheets and working with formulaeDemonstrates key processes and engineering in practice through videosShows the relationship of engineering to the chemistry, microbiology, nutrition and processing of foods via carefully selected examplesPresents a practical, unique and challenging blend of principles and applications for comprehensive learningIdeal for classroom use, valuable as a lifetime professional reference '

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Academic Press
Cód. Barras 9780123985309
Altura 23.62 cm
I.S.B.N. 9780123985309
Profundidade 3.81 cm
Referência 021419822
Acabamento Capa dura
Número da edição 5
Ano da edição 2013
Idioma Inglês
Número de Páginas 892
Peso 1.66 Kg
Largura 19.05 cm
AutorSingh,R Paul; Heldman,Dennis R

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Food Science And Technology - Introduction To Food Engineering

Food Science And Technology - Introduction To Food Engineering (Cód: 9237844) Food Science And Technology - Introduction To Food... (Cód: 9237844)
R$ 387,20
Food Science And Technology - Introduction To Food Engineering (Cód: 9237844) Food Science And Technology - Introduction To Food... (Cód: 9237844)
R$ 387,20