Frete Grátis
  • Google Plus

Food Science & Technology International (Hardcover Academic) - Innovations In Food Packaging (Cód: 9224331)

Han,Jung H

Academic Press

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 774,60 em até 10x de R$ 77,46 sem juros
Cartão Saraiva R$ 735,87 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 15x de R$ 51,64 sem juros

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 10x sem juros de R$ 0,00


Food Science & Technology International (Hardcover Academic) - Innovations In Food Packaging

R$774,60

Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X
Formas de envio Custo Entrega estimada

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 15:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

This new edition of 'Innovations in Food Packaging' ensures that readers have the most current information on food packaging options, including active packaging, intelligent packaging, edible/biodegradable packaging, nanocomposites and other options for package design. Today's packaging not only contains and protects food, but where possible and appropriate, it can assist in inventory control, consumer education, increased market availability and shelf life, and even in ensuring the safety of the food product. As nanotechnology and other technologies have developed, new and important options for maximizing the role of packaging have emerged. This book specifically examines the whole range of modern packaging options. It covers edible packaging based on carbohydrates, proteins, and lipids, antioxidative and antimicrobial packaging, and chemistry issues of food and food packaging, such as plasticization and polymer morphology. Professionals involved in food safety and shelf life, as well as researchers and students of food science, will find great value in this complete and updated overview. New to this edition: Over 60% updated content - including nine completely new chapters - with the latest developments in technology, processes and materialsNow includes bioplastics, biopolymers, nanoparticles, and eco-design of packaging

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Academic Press
Cód. Barras 9780123946010
Altura 23.62 cm
I.S.B.N. 9780123946010
Profundidade 3.30 cm
Referência 024380697
Acabamento Capa dura
Número da edição 2
Ano da edição 2013
Idioma Inglês
Número de Páginas 603
Peso 1.41 Kg
Largura 19.56 cm
AutorHan,Jung H

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Food Science & Technology International (Hardcover Academic) - Innovations In Food Packaging