Frete Grátis
  • Google Plus

Gelato - Simple Recipes For Authentic Italian Gelato To Make At Home (Cód: 3706786)

di petrillo,adriano

Ryland Peters Usa

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 60,90 em até 2x de R$ 30,45 sem juros
Cartão Saraiva R$ 57,86 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 3x de R$ 20,30 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

'Gelato' is not simply the Italian word for ice cream. 'A good gelato should be rich in flavour but you shouldn't feel full even after you've eaten a pint of it. Trust me!' So says Adriano di Petrillo, owner of Dri Dri, the fashionable London-based gelateria. Authentic Italian gelato is made with milk rather than cream, so it's much lighter and significantly lower in fat. Gelato is made by a process called 'mantecazione', where it is frozen and churned very slowly so it doesn't absorb too much air. This achieves a creamy texture without the fat. Gelato is surprisingly easy to make at home with a domestic ice cream maker. Try Adriano's simple recipes for Vanilla, Coffee, Bitter Chocolate, Cookies and Cream, and TiramisA'. Also included are recipes for fresh and fruity sorbets and granitas, including Green Apple and Mixed Berries. Suggestions for delicious ways to serve your creations include Bitter Chocolate Gelato with Cherry Compote; Lemon Gelato with Brioche; and Almond Gelato drowned with hot espresso. Ideas for gelato-based drinks include Italian classics such as a Rossini (strawberry sorbet with Prosecco) and Sgroppino (lemon gelato blended with vodka or Prosecco).

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Ryland Peters Usa
Cód. Barras 9781849752084
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9781849752084
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2012
Idioma Inglês
Número de Páginas 128
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
Autordi petrillo,adriano

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Gelato - Simple Recipes For Authentic Italian Gelato To Make At Home