Frete Grátis
  • Google Plus

Genetic Modification And Food Quality - A Down To Earth Analysis (Cód: 9236363)

Blair,Robert; Regenstein,Joe M

John Wiley & Sons

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 1.118,80 em até 10x de R$ 111,88 sem juros
Cartão Saraiva R$ 1.062,86 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 93,23 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

The development of recombinant DNA methods has changed the face of the food industry over the last 50 years. Crops which have been genetically modified are being cultivated in more and more countries and this process is likely to accelerate as desirable traits are identified and transferred to appropriate organisms, and they are cleared by the regulatory authorities. However, the technique has its critics who claim that modification of the genome of the plant (or animal) in this way may pose unknown and unacceptable risks to the human consumer. Genetic Modification and Food Quality: A Down to Earth Analysis is the first comprehensive text on how GM production methods influence the quality of foods and feeds, based on a complete and unbiased assessment of the scientific findings. It presents a balanced analysis of the benefits and drawbacks of gene-modified food sources in the human diet. Chapters approach the topic with regard to different food types such as cereal grains, oilseed crops, vegetables, fish and animal products. Assessing the nutritive value as well as the health and safety of GMO foods, this book is a reference for anyone working in the food production industry and will also be of an interest to NGOs, trade associations and consumers who are looking for an objective, balanced study of this contentious issue.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca John Wiley & Sons
Cód. Barras 9781118756416
Altura 24.64 cm
I.S.B.N. 9781118756416
Profundidade 2.03 cm
Referência 035670386
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2015
Idioma Inglês
Número de Páginas 288
Peso 0.59 Kg
Largura 17.27 cm
AutorBlair,Robert; Regenstein,Joe M

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Genetic Modification And Food Quality - A Down To Earth Analysis

Genetic Modification And Food Quality - A Down To Earth Analysis (Cód: 9236363) Genetic Modification And Food Quality - A Down To ... (Cód: 9236363)
R$ 1.118,80
Genetic Modification And Food Quality - A Down To Earth Analysis (Cód: 9236363) Genetic Modification And Food Quality - A Down To ... (Cód: 9236363)
R$ 1.118,80