Frete Grátis
  • Google Plus

Genetically Modified Food Sources - Safety Assessment And Control (Cód: 9237866)

Tutelyan,Victor

Academic Press

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 484,00 em até 10x de R$ 48,40 sem juros
Cartão Saraiva R$ 459,80 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 40,33 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

'Genetically Modified Food Sources' reports detailed results of studies on the medical and biological safety of 14 species of genetically modified plant-derived organisms (GMOs). The authors focus on issues in GMO production and world output, specifically the basic legislative regulations of modern biotechnology in the Russian Federation. Also covered are international approaches to the medical and biological assessment of safety and control of the food produced from genetically modified organisms. A special chapter is devoted to the problem of informational coverage of novel biological technologies. Previously available only in a 2007 Russian-language edition published by the Russian Academy of Medical Sciences, this English translation has been completely revised and updated to include the latest developments in regulations and human and animal safety assessment practices. The book is addressed to a wide community of specialists working in the fields of food science, plant genetics, and food safety as well as medicine and biology. Students and postgraduates focusing on the problems of modern biotechnology and biological safety will find it a valuable guide to these topics. Specific assessments of 14 species of genetically modified plant-derived organisms used for food supply Addresses the safety assessment requirements to ensure consumer health International coverage provides comparative insights into regulation development and application

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Academic Press
Cód. Barras 9780124058781
Altura 23.62 cm
I.S.B.N. 9780124058781
Profundidade 2.29 cm
Referência 023551202
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2013
Idioma Inglês
Número de Páginas 362
Peso 0.91 Kg
Largura 18.80 cm
AutorTutelyan,Victor

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Genetically Modified Food Sources - Safety Assessment And Control

Genetically Modified Food Sources - Safety Assessment And Control (Cód: 9237866) Genetically Modified Food Sources - Safety Assessm... (Cód: 9237866)
R$ 484,00
Genetically Modified Food Sources - Safety Assessment And Control (Cód: 9237866) Genetically Modified Food Sources - Safety Assessm... (Cód: 9237866)
R$ 484,00