Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 12Artboard 28Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8

Genetically Modified Organisms In Food - Production, Safety, Regulation And Public Health (Cód: 9219277)

Watson,Ronald Ross; Preedy,Victor R

Academic Press

Este produto está temporariamente indisponível no site, mas não se preocupe, você pode reservá-lo para retirada em uma loja física!

Reserve seu produto na loja para retirada em até 1 hora.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 581,10

em até 10x de R$ 58,11 sem juros
Cartão Saraiva: 1x de R$ 552,05 (-5%)

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 10x sem juros de


Genetically Modified Organisms In Food - Production, Safety, Regulation And Public Health

R$581,10

Descrição

Genetically Modified Organisms in Food focuses on scientific evaluation of published research relating to GMO food products to assert their safety as well as potential health risks. This book is a solid reference for researchers and professionals needing information on the safety of GMO and non-GMO food production, the economic benefits of both GMO and non-GMO foods, and includes in-depth coverage of the surrounding issues of genetic engineering in foods. This is a timely publication written by a team of scientific experts in the field who present research results to help further more evidence based research to educate scientists, academics, government professionals about the safety of the global food supply.Provides the latest on research and development in the field of GMOs and non-GMO safety issues and possible risk factors incorporating evidence based reviews for a better understanding of these issuesCovers various aspects of GMO production, analysis and identification to better understand GMO development and useIncludes definitions, a brief overview and history of GM foods from a global perspective and concise summaries with recommendations for actions for each chapter

Características

Peso 1.63 Kg
Produto sob encomenda Não
Marca Academic Press
I.S.B.N. 9780128022597
Referência 9780128022597
Altura 27.94 cm
Largura 21.84 cm
Profundidade 3.05 cm
Número de Páginas 516
Idioma Inglês
Acabamento Capa dura
Cód. Barras 9780128022597
Ano da edição 2015
País de Origem Estados Unidos
AutorWatson,Ronald Ross; Preedy,Victor R