Frete Grátis
  • Google Plus

Gourmet's Guide To Cooking With Chocolate (Cód: 4892867)

Ridgaway, Dwayne

Distal - Usa

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 43,00 R$ 21,50 (-50%)
Cartão Saraiva R$ 20,43 (-5%) em até 1x no cartão

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 1x sem juros de R$ 0,00


Gourmet's Guide To Cooking With Chocolate

R$21,50

Descrição

Building on the concept of The Gourmet’s Guide to Cooking with Wine and The Gourmet’s Guide to Cooking with Beer, this fully illustrated book shows how to use chocolate as the ultimate convenience ingredient that will add big impact to your cooking and baking repertoire. Why? Chocolate is versatile. It can be used with many different types of food. Use it to add variety and flavor to ordinary dishes. Add chocolate and you instantly add class to the most humble fare. With more than 150 recipes for savory dishes and inspired desserts—all featuring chocolate—you’ll never look at a candy bar the same way again.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Distal - Usa
Cód. Barras 9781592535927
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9781592535927
Profundidade 1.00 cm
Acabamento Capa dura
Idioma Inglês
Número de Páginas 240
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorRidgaway, Dwayne

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Gourmet's Guide To Cooking With Chocolate