Frete Grátis
  • Google Plus

Grand Livre de Cuisine (Cód: 1561457)

Ducasse, Alain; Frederick,Robert

Harry N. Abrams

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 470,60 em até 10x de R$ 47,06 sem juros
Cartão Saraiva R$ 447,07 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 39,22 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

The second title in the 'Grand Livre de Cuisine' series, this book covers the art of making desserts and sweets, according to master chefs Alain Ducasse and Frederic Robert. A perfect complement to Ducasse's earlier book on the art of savoury foods, this dense, carefully constructed and beautifully styled book, with 250 recipes and more than 650 photographs, invites the reader to discover every aspect of sweets and deserts. Dessert and pastry recipes are presented on double-page spreads and illustrated with close-up photos of the finished dishes. Pastries, viennoiseries, breads and rolls, candies, chocolate creations, ice creams and sorbets, fruits and flavorings: everything is included, from traditional and basic recipes to more audacious creations such as Raviole d'Agrumes, jus de citronnelle et jus de fruits de la passion frais and Fondant de chocolat au the Earl Grey.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Harry N. Abrams
Cód. Barras 9782848440163
Altura 0.00 cm
I.S.B.N. 2848440163
Profundidade 0.00 cm
Referência .
Ano da edição 2006
Idioma Inglês
Número de Páginas 584
Peso 0.44 Kg
Largura 0.00 cm
AutorDucasse, Alain; Frederick,Robert

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Grand Livre de Cuisine