Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8

Herb Garden Gourmet (Cód: 2868387)

Tim Haas,Jan Beane


Este produto está temporariamente indisponível no site, mas não se preocupe, você pode reservá-lo para retirada em uma loja física!

Reserve seu produto na loja para retirada em até 1 hora.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 79,00

em até 2x de R$ 39,50 sem juros
Cartão Saraiva: 1x de R$ 75,05 (-5%)


Em até 1x sem juros de

Cartão Saraiva:


Em até 2x sem juros de

Herb Garden Gourmet



Cooking and gardening come together in this delightfully green book of herb-gardening tips and flavor-packed herb-based recipes. From the garden to the kitchen, experience the pleasure of growing, harvesting, and cooking with your own organic herbs, such as dill, basil, thyme, oregano, coriander, ginger, fennel, and sage.
Learn how to plant and cultivate 15 of the best fresh herbs, and then move to the kitchen to utilize each herb in more than 150 innovative and delicious recipes, such as:
•Chicken and Cilantro Stuffed Peppers
•Asparagus with Tarragon Butter Sauce
•Dilled Barley Soup with Vegetables
•Roast Leg of Lamb with Garlic, Lemon, and Parsley Dressing
•Savory Mushroom Quiche
•Pork Roast with Mushroom Sauce
•Ginger and Pear Muffi ns
•Rosemary Grilled Chicken
Get inspired! With ample room to jot down notes and recipes, you can add, modify, or create your own culinary endeavors as you move through each chapter. Highlighted with history, cooking tips, and information about herbal health benefi ts, this is the only book you need to grow green and eat well.


Peso 0.44 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca Sourcebooks
I.S.B.N. 9781402217142
Referência .
Altura 0.00 cm
Largura 0.00 cm
Profundidade 0.00 cm
Idioma Inglês
Acabamento Brochura
Cód. Barras 9781402217142
Ano da edição 2009
AutorTim Haas,Jan Beane