Frete Grátis
  • Google Plus

Home Cheese Making (Cód: 3419752)

Carroll,Rick

Storey Books-id

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 78,80 em até 2x de R$ 39,40 sem juros
Cartão Saraiva R$ 74,86 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 3x de R$ 26,27 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

Here are 85 recipes for cheeses and other dairy products that require basic cheese making techniques and the freshest of ingredients, offering the satisfaction of turning out a coveted delicacy. Among the step-by-step tested recipes for cheese varieties are farmhouse cheddar, gouda, fromage blanc, queso blanco, marscarpone, ricotta and 30-minute mozzarella. Recipes for dairy products include creme fraiche, sour cream, yoghurt, keifer, buttermilk and clotted cream. There are also 60 recipes for cooking with cheese including such treats such as Ricotta Pancakes with Banana Pecan Syrup, Cream Cheese Muffins, Broiled Pears and Vermont Shepherd Cheese, Proscuitto and Cheese Calzones and Grilled Vegetable Stacks with Roasted Red Pepper Sauce.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Storey Books-id
Cód. Barras 9781580174640
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9781580174640
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorCarroll,Rick

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Home Cheese Making