Frete Grátis
  • Google Plus

How To Cook (Cód: 7732131)

MacMillan,Norma

Lorenz Books

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 48,10
Cartão Saraiva R$ 45,70 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 2x de R$ 24,05 sem juros

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 1x sem juros de R$ 0,00


How To Cook

R$48,10

Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X
Formas de envio Custo Entrega estimada

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 15:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

This is a simple-to-use illustrated guide to kitchen skills and techniques, with 500 step-by-step photographs. It covers all basic cooking techniques, from chopping vegetables to melting chocolate; from steaming to stir-frying; and from pot-roasting to making pastry. It includes over 100 recipes, variations and cooking ideas clearly explained in an easy-to-follow, step-by-step format, and with every dish shown in its finished form. It offers expert advice, practical instructions and hints and tips to guarantee successful results every time.

This book is not just a recipe book, it is a wonderful encyclopedia of cooking techniques, clearly and simply presented with step-by-step photographs. Whether you are a complete novice or an occasional dabbler, whether you merely need a little help with tricky techniques or want to improve your skills, this book reveals the secrets of successful cooking. Techniques such as peeling tomatoes, crushing garlic, cooking perfect rice, making an omelette, baking a pastry case and cutting up a mango, are all explained. There are also 100 classic recipes, so that you can make snacks, main courses, desserts and treats with ease and confidence.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Lorenz Books
Cód. Barras 9781846819056
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9781846819056
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2014
Idioma Inglês
País de Origem Reino Unido
Número de Páginas 128
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorMacMillan,Norma

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: How To Cook