Frete Grátis
  • Google Plus

How To Open And Run A Successful Restaurant, 3Rd Edition (Cód: 946751)

Egerton-Thomas,Christopher

John Wiley & Sons

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 128,40 em até 4x de R$ 32,10 sem juros
Cartão Saraiva R$ 121,98 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 6x de R$ 21,40 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Dig into this comprehensive guide from successful restaurateur and author Christopher Egerton–Thomas, who dishes out good advice on everything from coming up with a winning concept, choosing a location, and equipping a kitchen to designing the menu, decorating the dining room, and managing a staff. Whether you want to open an upscale restaurant or a diner, a bistro or a burger joint, specialize in ethnic cuisine or go with an established franchise, How to Open and Run a Successful Restaurant, Third Edition gives you the essential information to do it right.
The Third Edition of the celebrated soup–to–nuts classic is updated for today?s competitive marketplace and features an expanded examination of the franchise system, in–depth discussions on customer relations, and a wealth of information on staff training–one of the most important ingredients for success. It covers:

Guidance on financing, taxes, insurance, health and safety, legal issues, and more
Marketing research, including evaluating local competition to refine your concept
Evaluating franchise opportunities–the pros and cons of going with an established concept
Effective staff training–both initial and ongoing
The 'feel–good factor'–that intangible quality that keeps customers coming back for more

All this proven, practical guidance is served up in Christopher Egerton–Thomas?s flavorful style and seasoned generously with real–life anecdotes and restaurant lore from around the world that are instructive and entertaining. This is a must–read for those considering the restaurant business and a ready reference for restaurateurs who want to improve their operations.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca John Wiley & Sons
Cód. Barras 9780471698746
Altura 22.90 cm
I.S.B.N. 0471698741
Profundidade 1.30 cm
Acabamento Brochura
Detalhe 3RD
Ano da edição 2005
Idioma Inglês
Número de Páginas 240
Peso 0.32 Kg
Largura 15.20 cm
AutorEgerton-Thomas,Christopher

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: How To Open And Run A Successful Restaurant, 3Rd Edition

How To Open And Run A Successful Restaurant, 3Rd Edition (Cód: 946751) How To Open And Run A Successful Restaurant, 3Rd E... (Cód: 946751)
R$ 128,40
How To Open And Run A Successful Restaurant, 3Rd Edition (Cód: 946751) How To Open And Run A Successful Restaurant, 3Rd E... (Cód: 946751)
R$ 128,40