Frete Grátis
  • Google Plus

Introduction To Cake Filtration (Cód: 1162475)

Tien

Elsevier Science

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 813,50 em até 10x de R$ 81,35 sem juros
Cartão Saraiva R$ 772,83 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 67,79 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Introduction to Cake Filtration presents a comprehensive account of cake filtration studies including analyses of cake formation and growth, results of filtration experiments and data interpretation, measurements and determinations of filtercake properties, and incorporation of cake filtration theories to the analysis of several solid fluid separation processes. It aims at providing the necessary information to prepare people planning to undertake cake filtration work beyond the elementary level. In particular, it is hoped that this book will be helpful to individuals who are interested in cake filtration research and development quickly on track. This volume on cake filtration consists of three main parts: analyses of cake formation and growth, filtration experiments and cake property measurements, and the incorporation of cake filtration theory to the analysis of fluid-particle separation process. It is intended to introduce engineers and engineering students to the subject opf cake filtration at an advanced level and to provide useful information to practicing engineers interested in the design and development of cake filtration systems.· Provides a thorough survey of previous work on cake filtration analysis to gain a basic understanding of the current status of research· Discusses in detail the methods used to determine filter cake properties to obtain practically useful information· Contains outlines of several important but unsolved issues in cake filtration and solid-fluid separation

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Elsevier Science
Cód. Barras 9780444521569
Altura 24.00 cm
I.S.B.N. 9780444521569
Profundidade 1.82 cm
Acabamento Capa dura
Ano da edição 14/8/2006
Idioma Inglês
Número de Páginas 292
Peso 0.44 Kg
Largura 16.50 cm
AutorTien

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Introduction To Cake Filtration

Introduction To Cake Filtration (Cód: 1162475) Introduction To Cake Filtration (Cód: 1162475)
R$ 813,50
Introduction To Cake Filtration (Cód: 1162475) Introduction To Cake Filtration (Cód: 1162475)
R$ 813,50