Frete Grátis
  • Google Plus

Introduction To Food Toxicology - (Cód: 1634198)

Shibamoto

Academic Press

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 201,20 em até 6x de R$ 33,53 sem juros
Cartão Saraiva R$ 191,14 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 10x de R$ 20,12 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Description
The area of food toxicology currently has a high profile of interest in the food industry, universities, and government agencies, and is certainly of great concern to consumers. There are many books which cover selected toxins in foods (such as plant toxins, mycotoxins, pesticides, or heavy metals), but this book represents the first pedagogic treatment of the entire range of toxic compounds found naturally in foods or introduced by industrial contamination or food processing methods. Featuring coverage of areas of vital concern to consumers, such as toxicological implications of food adulteration (as seen in ethylene glycol in wines or the Spanish olive oil disaster) or pesticide residues, Introduction to Food Toxicology will be of interest to students in toxicology, environmental studies, and dietetics as well as anyone interested in food sources and public health issues. The number of students who are interested in toxicology has increased dramatically in the past several years. Issues related to toxic materials have received more and more attention from the public. The issues and potential problems are reported almost daily by the mass media, including television, newspapers, and magazines. Major misunderstandings and confusion raised by those reports are generally due to lack of basic knowledge about toxicology among consumers. This textbook provides the basic principles of food toxicology in order to help the general public better understand the real problems of toxic materials in foods.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Academic Press
Cód. Barras 9780126400250
Altura 22.90 cm
I.S.B.N. 9780126400250
Profundidade 1.33 cm
Acabamento Capa dura
Número da edição 1
Ano da edição 1993
MÊS JUNHO
Idioma Inglês
Número de Páginas 213
Peso 0.50 Kg
Largura 15.20 cm
AutorShibamoto

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Introduction To Food Toxicology -

Introduction To Food Toxicology - (Cód: 1634198) Introduction To Food Toxicology - (Cód: 1634198)
R$ 201,20
Introduction To Food Toxicology - (Cód: 1634198) Introduction To Food Toxicology - (Cód: 1634198)
R$ 201,20