Frete Grátis
  • Google Plus

Italy - Mediterranean Cuisine (Cód: 1642089)

Konemann

Konemann

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 59,00 R$ 53,10 (-10%)
Cartão Saraiva R$ 50,45 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 2x de R$ 26,55 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

How to cook like a king in France? With the 'Mediterranean Specialties' series, it's no problem! In eight individual volumes - France, Italy, Morocco, Spain, Turkey, Greece, Tunisia and Islands of the Mediterranean - aficionados of Mediterranean cuisine will find a delightful cross-section of delicacies specific to each country. In each book, eleven renowned master chefs demonstrate the preparation of the recipes in steps that are described in detail, so that even cooks with little experience can be assured of success. Anecdotes and background information about local customs and the origins of select ingredients round out the presentation. Cold and warm appetisers, soups, creative main dishes with fish and meat, and ingenious desserts to crown any meal: in this series readers will discover the fascinating world of Mediterranean specialties with fragrant spices that taste of sun and the sea, awakening vivid associations with these vibrant cultures and cuisines.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Konemann
Cód. Barras 9783833120312
Altura 29.00 cm
I.S.B.N. 3833120312
Profundidade 2.00 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Número da edição 1
Ano da edição 2006
Idioma Inglês
Número de Páginas 192
Peso 1.21 Kg
Largura 22.00 cm
AutorKonemann

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Italy - Mediterranean Cuisine