Frete Grátis
  • Google Plus

La Cucina Italiana Encyclopedia Of Italian Cooking (Cód: 4260258)

The Editors Of La Cucina Italiana

Rizzoli New York

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 232,40 R$ 209,20 (-10%) em até 6x de R$ 34,87 sem juros
Cartão Saraiva R$ 198,74 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 10x de R$ 20,92 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

All the essential techniques, profusely illustrated with step-by-step photographs. How do you recognize a San Marzano tomato? How do you shape tortellini? How do you cut scallopine? Everyone loves Italian food, but the ingredients and techniques can be new territory and plain recipes can take you only so far. To make sense of it all, you need La Cucina Italiana. With more than 3,000 step-by-step photographs, this veritable encyclopedia guides you through all the essential building blocks of this cuisine. The images remove the guesswork from the more than 500 recipes included, allowing you to truly master the art of Italian cooking. Reflecting the philosophy of the cuisine itself, La Cucina Italiana puts ingredients first, explaining the different types and the best use of each. Then it supplies you with multiple methods for preparing those ingredients, ranging from simple to complex. Thus the book is suitable both for beginners and more advanced chefs who want to perfect their techniques. Sprinkled throughout are sidebars such as 'The Right Tool,' 'Chef’s Secrets,' and 'Advice and Tips.' Perhaps the most user-friendly publication ever on Italian cooking, La Cucina Italiana is like a compact cooking school you can keep on your shelf.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Rizzoli New York
Cód. Barras 9780847839148
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9780847839148
Profundidade 1.00 cm
Acabamento Capa dura
Idioma Inglês
Número de Páginas 470
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorThe Editors Of La Cucina Italiana

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: La Cucina Italiana Encyclopedia Of Italian Cooking

La Cucina Italiana Encyclopedia Of Italian Cooking (Cód: 4260258) La Cucina Italiana Encyclopedia Of Italian Cooking (Cód: 4260258)
R$ 209,20
La Cucina Italiana Encyclopedia Of Italian Cooking (Cód: 4260258) La Cucina Italiana Encyclopedia Of Italian Cooking (Cód: 4260258)
R$ 209,20