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Livro Digital

Lactic Acid Bacteria: Microbiological and Functional Aspects, Third Edition (Cód: 2895048)

Salminen,Seppo

CRC PRESS

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Lactic Acid Bacteria: Microbiological and Functional Aspects, Third Edition

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Descrição

With more than 25 percent new material, this third edition provides an excellent overview of current research on the function, utilization, and nutritional aspects of lactic acid bacteria. The book showcases the scientific, commercial, and technological findings of 37 international contributors that may impact the quality, taste, and dietary value of foods such as milk, cereal, vegetables, and meat. It contains new chapters ranging from topics on mathematical modeling and vegetable fermentation to techniques for the analysis of gut microbiota and probiotics for fish. It also features updated information of future research directions for the utilization of lactic acid bacteria.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca CRC PRESS
Cód. Barras 9780203026731
Início da Venda 22/11/2012
Territorialidade Internacional
Formato Livro Digital Pdf
Gratuito Não
Tamanho do Arquivo 6523
Proteção Drm Sim
Ano da edição 72004
Idioma 337
Código do Formato Pdf
Número de Páginas 656 (aproximado)
Ano da Publicação 104
Peso 0.00 Kg
AutorSalminen,Seppo

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