Frete Grátis
  • Google Plus

Larousse Gastronomique - Desserts, Cakes And Pastries (Cód: 4819798)

Larousse

Bounty Books

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 28,80 R$ 25,90 (-10%)
Cartão Saraiva R$ 24,61 (-5%) em até 1x no cartão
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

A timeless collection of more than 500 quintessential desserts, biscuits, cakes, and pastries, together with 60 recipes for sauces, custards, icings, preserves, creams and more. Classic desserts, cakes, and pastries, from Charlotte la Chantilly and Black Forest Gateau to Passion Fruit Sorbet and Danish Cherry Flan. Since its original publication in 1938, Larousse Gastronomique has withstood the test of time and trend to remain the world's most authoritative culinary reference book. Whether your interest is in the great traditions of French cuisine or in the wide spectrum of food as the international subject it has become, the recipes reflect the diversity of the world of cooking in the 21st century.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Bounty Books
Cód. Barras 9780753721438
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9780753721438
Profundidade 1.00 cm
Acabamento Brochura
Idioma Inglês
Número de Páginas 352
Peso 0.44 Kg
Largura 14.90 cm
AutorLarousse

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Larousse Gastronomique - Desserts, Cakes And Pastries