Frete Grátis
  • Google Plus

Management Of Food Allergens (Cód: 3693180)

Coutts, Jacqueline; Fielder,Richard

John Wiley & Sons

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 1.175,00 em até 10x de R$ 117,50 sem juros
Cartão Saraiva R$ 1.116,25 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 97,92 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

One of the greatest challenges facing the food industry is providing safe food to an ever-increasing number of allergic consumers through a global supply chain. Approximately 24% of western adults and up to 10% of children are currently thought to be sensitive to food allergens, and the issue is of major commercial significance to food manufacturers. The market for ‘free-from’ foods has grown dramatically in recent years and the demand for gluten- and dairy-free foods shows no sign of abating in the foreseeable future.

This volume provides an overview of the safe management of food allergens, aiming to help all those with a vested interest in understanding how to protect consumer health through good manufacturing practice and clear labelling advice. It examines the risk management systems and practices being adopted by the food industry to tackle the growing hypersensitivity of consumers to a range of food proteins. The various aspects of the subject are addressed from a range of perspectives including that of researcher, food manufacturer, enforcement officer, clinician and consumer. There will be an emphasis on the scientific analysis of food and environmental samples and their use in verifying in-process controls and finished-product labelling claims. The book is directed at food scientists and technologists based in industry and research, quality assurance personnel, clinicians and public health officials.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca John Wiley & Sons
Cód. Barras 9781405167581
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9781405167581
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2009
Idioma Inglês
Número de Páginas 272
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorCoutts, Jacqueline; Fielder,Richard

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Management Of Food Allergens

Management Of Food Allergens (Cód: 3693180) Management Of Food Allergens (Cód: 3693180)
R$ 1.175,00
Management Of Food Allergens (Cód: 3693180) Management Of Food Allergens (Cód: 3693180)
R$ 1.175,00