Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 15 Artboard 21 Artboard 1 Artboard 2 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 9 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 8 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 13 Artboard 23 Artboard 10 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 20 Artboard 6 Artboard 11 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 19 Artboard 7 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 4 Artboard 14 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 12 Artboard 17 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 19 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 18 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 48 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 16 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 29 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 46 Artboard 8
Promoção Visa Checkout

Microbial Food Poisoning (Cód: 6108643)

Adrian Eley

SPRINGER VERLAG POD

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

Economize até R$ 98,87

R$ 560,24 (-15%) em até 1x no crédito R$ 560,24 (-15%) no boleto
R$ 659,10 em até 10x de R$ 65,91 sem juros
Cartão Saraiva R$ 560,24 (-15%) em até 1x no cartão ou em até 15x de R$ 43,94 sem juros

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 10x sem juros de R$ 0,00


Microbial Food Poisoning

R$659,10

Descrição

The incidence of food poisoning continues to rise and now there is even greater interest in the subject of microbial food poisoning and food safety, than when the first edition of this popular book was published.
As in the first edition of his book, Adrian Eley summarizes information on the principal agents that cause food poisoning and emphasizes their mode of action. Also discussed in chapters written by specially
selected expert in the area are epidemilogical features of food poisoning, microbiological control of food production, mycoticoxic fungi and food safety legislation. Each chapter has been comprehensively updated to include
any changes in for example laboratory practice, legislation, etc. Also included in this edition is a new chapter on food hygiene. Microbial Food Poisoning, Second Edition, appeals
to students studying a wide range of courses, including medical microbiology, food science, and technology, nutrition, general microbiology and environmental health. This book will also be of use to
professionals in a range of disciplines including food science, medicine, health sciences and environmental and public health.

Características

Peso 0.45 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca SPRINGER VERLAG POD
I.S.B.N. 9780412644306
Referência 9780412644306
Altura 23.40 cm
Largura 15.60 cm
Profundidade 1.43 cm
Número de Páginas 224
Idioma Inglês
Cód. Barras 9780412644306
Número da edição 2
Ano da edição 1996
AutorAdrian Eley